İstanbul'a giden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ziyaretleri kapsamında İstanbul'da yaşayan Havzalı İşadamı Altın Vadi Arsa Ofisi Sahibi Murat Şimşek ile bir araya gelerek, sohbet etti. Ziyarette Havza Organize Sanayi Bölgesi'yle (OSB) ilgili konuşan İkiz, OSB için işadamlarına büyük görevler düştüğünü kaydetti.

HAVZA İÇİN OLMAZSA OLMAZ

Havza Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamlandığını belirten İkiz, 'OSB Havza için olmazsa olmaz. İlçemizdeki istihdam sorununu çözecek. Bunun için de OSB'ye yatırımcı gelmesi gerekiyor. Burada Havzalı işadamlarımıza önemli görevler düşüyor. Sizlerden isteğimiz ve beklentimiz ilçemizde yatırım yapacak kişileri Havza'ya yönlendirmeniz. Havzalı işadamları ile diğer yatırımcılara ulaşmamız daha kolay olacak' şeklinde konuştu.

HIZLI BİR DEĞİŞİME UĞRADI

Altın Vadi Arsa Ofisi Sahibi Murat Şimşek ise ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek, Başkan İkiz'in yaptığı çalışmalarla Havza'ya değer kattığını ifade etti. Şimşek, 'Havza son 10 yılda hızlı bir değişime uğradı. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gurbetteki Havzalı işadamları olarak bizler de Havza için elimizden geleni yapıyoruz ve bundan sonra da yapacağız' ifadelerini kullandı.