Pamuk, baştan sona incelediği mahalle ve taziye evlerinde bizzat belirlediği bir takım eksiklik ve sorunları da tespit ederek bunların tamamlanması yönünde ilgili belediye yetkililerine talimatlar verdi. Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlarla da bir araya gelen Pamuk, onların işyerlerine misafir oldu, ikram edilen çaylar eşliğinde sohbet etti.
Mahallelerinin sokak ve kaldırımlarında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan kilit taşı ve asfalt kaplama çalışmalarını da mahallinde kontrol eden Pamuk, sokak sokak gezerek tespit ettiği kimi eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi yönünde müdürlük yetkililerine direktif verdi.
Ziyaret ettiği mahallelerde okulları ve camileri de ziyaret eden, mahalle muhtarlarını dinleyen Başkan Pamuk, okul idarecileri, cami imamları, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin dile getirdiği sıkıntı ve talepleri dinledi, bu isteklerin belediyenin imkanları ölçüsünde en kısa sürede yerine getirileceğini ifade etti.
'Akdeniz için mesai sınırlaması olmadan görev başındayız'
İnsan ve hizmet odaklı bir yerel yönetim anlayışıyla, Akdeniz'in ihtiyaç duyduğu her türlü proje ve hizmeti yerine getirmek için büyük bir gayret içinde olduklarının altını çizen Pamuk, 'Gerek belediye olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yerinde denetleyip incelemek, gerekse vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla bir araya gelerek onları dinlemek için her fırsatta mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Akdeniz'de gezmediğimiz mahalle, ayak basmadığımız sokak bırakmamaya çalışıyoruz. Bir yandan muhtarlarımızın bizlere ilettiği sorunları belediyemiz imkanlarını seferber ederek çözerken, diğer yandan vatandaşlarımızın da ayağına giderek bizlere ilettikleri talep ve sorunları da büyük oranda çözüme kavuşturuyoruz' dedi.
Yönetimde eşit, adil ve şeffaf davrandıklarını vurgulayan Pamuk, 'Belediyemiz bütçesini proje odaklı kullanıyor, kent merkezinin yanı sıra, kırsal bölgelerde bulunan mahallelerimize de ihtiyaç duyulan hizmetleri sunuyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle, Akdeniz'de hemen her mahallemize başlattığımız hizmet atağı devam ediyor. Yetkimiz dışında kalan, ancak vatandaşlarımızın dile getirdiği kimi hizmetlere ilişkin talepleri de ilgili kurumlara aktarıp çözümünde aracı oluyoruz. Mesai arkadaşlarımız ve sahada çalışan teknik personelimizin yoğun özveri ve fedakarlığıyla mesai mefhumu olmadan Akdeniz'e ve kentimize hizmet için 7 gün 24 saat görev başındayız' diye konuştu.

Başkan Pamuk, mahalle ve taziye evleri inşaatını inceledi