Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçedeki okullarda okuyan 8. sınıf öğrencilerine yönelik 'Karneni Getir, Topunu Götür' sloganıyla başlatılan basketbol topu hediyesi devam ediyor. Basketbol toplarının Servergazi İmam Hatip Ortaokulundaki dağıtım törenine Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da katıldı.
Projenin 2 yıldır devam ettiğini belirten Subaşıoğlu, 'Aslında birinci dönemin sonunda 2 bin 500 öğrencimize basketbol toplarını hediye ettik. Tabii sizin nüfus kalabalık olduğu için biz sizin ayağınıza geldik. Servergazi İmam Hatip Ortaokulu'na basketbol toplarını hediye etmek için geldik. Merkezefendi Belediyesi'nin her yaş grubuna, her segmente uygun sosyal ve kültürel projesi var. 8. sınıf öğrencilerimizin büyük bir stres altında olduğunu biliyoruz. Bizde Merkezefendi Belediyesi olarak bu çerçevede ilçedeki 8. sınıf öğrencilerimize yarıyılda 'Karneni Getir, Topunu Götür' etkinliğimizde binlerce basketbol topu hediye ediyoruz' dedi.
Servergazi İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen basketbol topu dağıtım töreninde bir sürpriz de Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı oyuncularından geldi. Törene katılan basketbolcular, törenin ardından önce Servergazi İmam Hatip Ortaokulu basketbol takımı ile bir gösteri maçı yaptı ardından da öğrencilere dağıtılan toplara imza attı.

Merkezefendi’de basketbol topu dağıtımı sürüyor