GEÇİŞ DÖNEMİ

Samsunspor'da Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, tüm enerjilerini kulübe yansıtacaklarını söyledi. Karayılmaz, "Samsunspor gibi bir camiada kayyum heyetinde de olsa görev yapmak onur verici. Aciliyetlerimiz ve önceliklerimiz var. Maddi tablomuz ortada. İç açıcı bir durumda değiliz. Elimizden gelen gayreti gösterip Samsunspor'u layık olduğu yere getirme çabası göstereceğiz. Bu dönemi Sayın Valimiz Osman Kaymak önderliğinde bir geçiş dönemi olarak değerlendirmeliyiz. Profesyonel kulüp yönetiminin yanı sıra altyapımızı ve maddi tablonun da düzeltilmesi gerekir. Kayyum'tan çıkarak ayakları üzerinde durabilen birçok kulüp var. Biz de bunu yapmak istiyoruz" diye konuştu.

ERZURUM'U YENERİZ

Karayılmaz, "Ekonomik yapımızı herkes biliyor. Güçlüklerimiz devam ediyor. Alacakları olan futbolcularımız var. Onlarla görüşeceğiz. SGK ödemelerimiz var yapılandırmalı olarak ödeniyor. Başka rutin ödemelerimiz de var. Öncelikler bunlar. Bunu yaparken de sportif anlamda da bir yerlerde olmamız gerekiyor. Bu takım Samsun'un dışa bakan yüzü. Dolayısıyla bir takım çalışmalar yapıp kulübe gelir getirici faaliyetler üretmeliyiz. Yarın karşılaşacağız Erzurum'da bizim gibi can çekişiyor. Kazanırsak 26 puana ulaşacağız ve yukarısı için güzel şeyler söyleyebiliriz. Cezalı arkadaşlarımız da var. Ben Tüm Samsunluları maça davet ediyorum. Biz Erzurumspor'u taraftarımızın da desteğiyle yeneriz" dedi.

STATTA İNCELEME...

Aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olan Kayyum Heyeti Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, 19 Mayıs Stadı'nda da incelemelerde bulundu.