Hayalleri gerçeğe dönüştüren organizasyonlara imza atan Dünya Organizasyon, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Serra Otel işbirliği ile EV'leniyoruz Fuarı'nda görkemli bir stant açtı. Dünya Organizasyon'un, 2. EV'leniyoruz Fuarı'nda ziyaretçilerin uğrak noktası olduğunu belirten işletme sahibi Kurtuluş Altun, Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, MÜSİAD Başkanı Haluk Tan ve Samsunsporlu futbolcuları ve evlilik hazırlığı yapan çiftleri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

GURUR VERİCİ

Fuarda karşılaştığı ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dünya Organizasyon İşletme Sahibi Kurtuluş Altun, "Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da EV'leniyoruz Fuarı'ndaki yerimizi aldık. Standımız ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. Şehrimizin kanaat önderlerinin ve Samsunsporlu futbolcuların fuara ilgi göstermesi, sektöre verdikleri önemi göstermesi açısından gurur verici' dedi.

2010 yılından bugüne hizmet verdiklerini kaydeden Altun, "Dünya organizasyon olarak 7 yıldır Mercedes Benz, Kosifler Oto tanıtımı ve Sheraton Grand Samsun Hotel açılış ve lansmanı gibi birçok organizasyonda yer aldık. Düğün ve düğün salonu temini, davet, açılış organizasyonlarında birçok markanın organizasyonuna imza attık. Organizasyon yapısı gereği karmaşık gibi görünen fakat birbirine sıkı sıkıya bağlı bir düzen içerisinde işleyen sistemdir. Bu sıkı bağlar, sınırsız insan gücü ve yeniliği zorlayan ürün çeşitliliğidir. İster kurumsal ister bireysel olsun, yıllar sonra bile hatırlanacak organizasyonları hayata geçiriyoruz. Hedeflediğim tek şey, yaptığım işi en doğru ve en ahlaklı şekilde yapmak. Dün bunu yapıyordum bugün de bunu yapıyorum yarın aynı ilkeyle yoluma devam edeceğim' şeklinde konuştu.

WEDDING PORT LOVELET FARKI

Dünya Organizasyon olarak başladıkları faaliyetlerine Wedding Port Lovelet Düğün Salonu'nu da eklediklerini belirten Kurtuluş Altun, "Samsun'da bir düğün salonuna ihtiyaç olduğunu fark ettik ve Lovelet alışveriş merkezinde Wedding Port'u açtık. 2000 metrekarelik salonumuzda, 650 kişiyi ağırlayabiliyoruz. Açılır kapanır tavan, sigara içme alanı ve renklerin uyumunu yansıtan muhteşem konseptle hizmet verdiğimiz salonumuzda, görkemli organizasyonlara imza atıyoruz. Profesyonel bir ekiple çalışıyoruz ve her şeyden önce stres yönetimini çok iyi biliyoruz' ifadelerini kullandı.

MASUMİYETİN RENGİNİ KONSEPTİMİZE TAŞIDIK

Her yıl farklı bir konseptte düğün hazırlıkları gerçekleştirdiklerini dile getiren Altun, bu yıl beyazın saflığını Wedding Port Lovelet'e taşıdıklarını söyledi. Altun, "Bu yıl beyazı ve kır düğünü gösterilerini kapalı mekanlarda da gerçek olabileceğini göstermek istedik. Serra Otel olarak da 2018 yılında yeni yapacağımız dekor değişikliği ve organizasyon planı şehrin en kapasiteli ve en ferah salonu olacak' diye konuştu.

ALTUN'DAN TAVSİYELER

Evlilik hazırlıkları yapan çiftlere tavsiyelerde bulunan Altun, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 'Çiftlerin evlilik hazırlıkları sürecinde kesinlikle bir evlilik danışmanından yardım almaları gerekmektedir. Daha sağlıklı ve huzurlu bir evliliğe adım atmak için evlilik danışmanından yardım alınmalıdır. Çünkü evlilik hazırlıkları aşamasında yaşanılan ufacık kırgınlıklar evliliğe taşınmakta, bu da evliliğin zorlu geçmesine sebep olmaktadır.'

Mehtap YILDIZ