1996'dan bu yana hizmet veren Zirve Mobilya, Samsun 2. EV'leniyoruz Fuarı'nda açtığı modern standıyla hayranlık uyandırdı. Fuarın en çok ziyaret edilen stantlarının başında gelen Zirve Mobilya, evlilik hazırlığında olan çiftlerin ve evini yenilemek isteyenlerin uğrak noktası oldu.

FUARLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Fuarları yakından takip ettiklerini dile getiren işletme sahibi Kadir Soylu, "EV'leniyoruz Fuarı'na ikinci kez katılıyoruz. Fuarda satış yapmayı ikinci planda tutuyoruz. Bizim için önemli olan, Zirve Mobilya'nın modern tasarımlarını ve kalitesini geniş kitlelerle buluşturmak. Mobilya alanındaki tüm yenilikleri yakından takip ediyoruz. Geçen yıl Almanya'da düzenlenen fuara katılım gösterdik, bu yıl da İtalya Fuarı'nda sergilenen tasarımları yakından inceleyeceğiz' dedi.

YARIM ASIRLIK TECRÜBE

Yarım asırlık tecrübeyi tasarımlarına yansıttıklarını söyleyen Soylu, "1996 yılında toptan ve perakende olarak faaliyet gösteren firmamız, 2002 yılından itibaren perakende olarak hizmet veriyor. Şu an Gülsan Sanayi'de bulunan, 3 bin metrekare alan kurulu 5 katlı binamızda, en güzel tasarımlarımızı müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Yıllar önce kendi evlilik hazırlığında bizden mobilya alan çiftler, şimdi çocuklarının evi için mobilya alışverişine geliyor. Birçok müşterimizle adeta aile bağı kurmuş bir firmayız' şeklinde konuştu.

MÜŞTERİ ODAKLI FİRMAYIZ

Müşteri memnuniyeti için azami çaba sarf ettiklerini belirten Kadir Soylu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: "Müşteri odaklı çalışan bir firma olarak, satış sonrasında da hizmet vermeye devam ediyoruz. Ürünlerimizin 2 yıl garantisi var ama biz 10 yıl sonra da müşterimizin ürünlerimiz ile ilgili problemlerine yardımcı oluyoruz. Ankara, İstanbul ve İnegöl'den temin ettiğimiz ürünlerimizi, yüzlerce firma arasından titiz bir çalışma sonucu belirliyoruz. Ürünlerimizin tasarım ve konforunun yanı sıra ahşap olmasına ve süngerinin kalitesine ayrıca özen gösteriyoruz.'

Mehtap YILDIZ