Halıdan nevresime, tül-perdenden baza yatak başlıklarına kadar en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterileri ile buluşturan Taç Genç Kartallar, EV'leniyoruz Fuarı'nda açtığı stantla ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Kaliteyi uygun fiyata müşterilerle buluşturan Taç Genç Kartallar, fuara özel indirimlerle adından söz ettirdi.

YOĞUN İLGİ

Fuarlara her zaman destek verdiklerini söyleyen işletme ortaklarından Zafer Karalı, "Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da EV'leniyoruz Fuarı'ndaki yerimizi aldık. Fuarda kendimizi daha çok tanıtma fırsatı bulduk. Özellikle kampanyalı ürünlerimiz müşterilerden büyük ilgi gördü' dedi.

ÇEYREK ASIRLIK TECRÜBE

Çeyrek asırdır hizmet verdiklerini kaydeden Karalı, "Biri Fatih Sultan Mehmet Caddesi, diğeri ise Ulugazi Bağdat Caddesi'nde olmak üzere iki mağazamız bulunuyor. Mağazalarımızda çeyiz gurubunda Taç, Soley, Özdilek, halı olarak da Atlantik, Festival markalarının ürünleri yer alıyor. Ürünleri peşin olarak alıyor, piyasa fiyatlarının altında satıyoruz. En değerli markaların ürünlerini sattığımız, elden taksit imkanı ile ürün verdiğimiz ve evlere kapı teslim yaptığımız için çok rağbet görüyoruz' şeklinde konuştu.

GÜVENİLİR BİR FİRMAYIZ

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirten Karalı, şunları söyledi:

"Müşterilerimiz güvenilir bir firma olduğumuz için bizi tercih ediyor. Markamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Sattığımız tüm ürünlerin arkasındayız. Herkesi mağazalarımıza, Taç Genç Kartallar ayrıcalığını yaşamaya davet ediyoruz.'

Mehtap YILDIZ