Antalya'da Tüm Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı' için Cumhuriyet Meydanında toplanarak harekata destek verdi. Grup, dualar okuyarak ve tekbirler getirerek, 'Her şey vatan için' sloganları ile cephedeki Mehmetçiğe selam yolladı.

Koz: 'Her bir vatandaşın devletine sahip çıkması gerekir'
Ellerinde Türk bayrakları ve şehit olan polis özel harekatçılarının fotoğrafları bulunan grup adına açıklamayı yapan Emekli Polis Özel Harekatçı Şükran Koz, 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesinde olduğu gibi kenetleşmenin gerektiğini belirtti. Her bir vatandaşın devletine sahip çıkması gerektiğini belirten Koz, 'Türkiye düşmanlarının bu oyununu bozmak için Devletimizin aldığı kararla şanlı ordumuz bir operasyon başlatmıştır. Geri dönüşü olmayan çıktığımız bu kutlu yolda Türkiye düşmanlarına karşı her bir vatandaşın birer nefer olarak gerekli çabayı göstermesi ve devletine sahip çıkması gerekmektedir' dedi.

'Göreve hiçbir karşılık beklemeden hazırız'
Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında olduklarını belirten Koz, 'Devletimizin aldığı ve yürütmekte olduğu operasyon kararını destekliyoruz ve bu mücadelede Devletimizin ve Kahraman Ordumuzun yanındayız. Tıpkı Hendek-Barikat operasyonları ve FETÖ'nün 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesinde olduğu gibi birbirimize kenetlenelim. Bir olalım birlik olalım. Emekli Polis Özel Harekatçılar olarak verilecek her türlü göreve hiçbir karşılık beklemeden hazır olduğumuz belirtmek isterim' dedi.

Emekli Özel Harekatçılardan Afrin’deki Mehmetçiğe destek