AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Afrin'de yürütülen operasyonlarda yaralanan Manisalı Piyade Uzman Çavuş Talat Yıldız'ı tedavi gördüğü Turgutlu Devlet Hastanesinde ziyaret etti. Ziyaret esnasında Bilen ve Çelik'e Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç da eşlik etti.
Duygulu anların yaşandığı ziyaret esnasında AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gazi Talat Yıldız'ın durumu hakkında hastane yöneticilerinden bilgi aldı. Afrin'de görev yapan Kahraman Türk Ordusunun tüm dünyaya karşı bir destan yazdığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 'Kahraman Türk Ordusu Afrin harekatında tüm dünyanın gözleri önünde bir destan yazıyor. Normal şartlarda çok kısa sürede bitmesi gereken bu operasyonda hain terör örgütlerinin sivilleri kalkan yapması nedeniyle kahraman ordumuz büyük bir titizlikle ilerliyor ve sivillerin zarar görmemesi için büyük riskler alarak yollarına devam ediyorlar. Kahraman ordumuz Afrin harekatı esnasında her türlü hainliklere rağmen destanlar yazarak ilerliyor. 80 milyon Türk milleti tek bir yürek olmuş ordumuza destek veriyor. Bu harekat esnasında küresel güçlerin maşası olan hainlerin saldırıları sonucu, bu topraklar için canını hiçe sayan kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yaralanan gazilerimize de rabbimden acil şifalar diliyorum' dedi.

'Türkiye Afrin'de destan yazıyor'
Türk Ordusunun Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de büyük destanlar yazdığını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise şunları söyledi: 'Ülkemizin sınırını çevrelemek isteyen hainler, şanlı Türk ordusunun karşısında asla emellerine ulaşamayacaklardır. Küresel güçlere taşeronu olarak hareket eden bu hainlere milletçe geçit vermeyecek, ordumuzun üstün başarıları neticesinde bu hainleri sınırlarımızdan temizleyeceğiz. Afrin harekatı esnasında şanlı ordumuz büyük başarılara imza atarak adeta dünyaya karşı bir destan yazmıştır. Böylesine hassas bir noktada hainlerin kendilerine kalkan olarak kullandığı sivillerin zarar görmemesi için büyük bir titizlikle operasyonları Özgür Suriye Ordusu ile birlikte sürdürüyorlar. İnşallah yakın bir zamanda Afrin ve çevresi bu hain terör örgütlerinde temizlenecek. Bu şekilde hem Türkiye'nin sınırı hem de Afrin güvenli bir nokta haline gelmiş olacak' dedi.
Yapılan bu ziyaretten dolayı çok mutlu oluğunu dile getiren Piyade Uzman Çavuş Talat Yıldız, Türk Askerinin sınırda büyük bir kararlılıkla operasyonları sürdürdüğünü ifade ederek, tek isteğinin en kısa sürede iyileşerek sınırdaki görevinin başına yeniden dönmek olduğunu söyledi.

Başkan Çelik’ten Kahraman Afrin Gazisi’ne ziyaret