Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 12. haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında Beşiktaş RMK Marinespor'u konuk etti. Son periyodu oldukça çekişmeli geçen ve her iki takımın karşılık öne geçtiği mücadelede Beşiktaş rakibini 69-73 mağlup etti. Karademir Karabükspor'da İranlı oyuncu Mohsen 24 sayı ile en skorer oyuncu olurken, Ferda 18 ve Murat 15 puanla takıma katkı sağlayan oyuncular oldu. Beşiktaş'ta ise Ferit 18 sayı ile en skorer oyuncu olurken, Cem ve Kaan ise 17'şer sayı ile katkı sağlayan oyuncular oldu.

Beşiktaşlı taraftarlar arasında tartışma
Öte yandan müsabakanın 3. periyodunda salonda bulunan bazı Beşiktaşlı taraftar arasında arbede çıktı. Bir taraftarın sürekli Karabük aleyhine tezahürat yapmasını Beşiktaşlı diğer taraftarların uyarmasına rağmen kısa süreli bir arbede çıktı. Polisin kısa sürede müdahale ettiği ve yumruklaşmanın yaşandığı olayda bazı taraftarlar merdivenlerden düşerek yaralandı. Olay çıkarak Beşiktaşlı taraftar, diğer Beşiktaşlı taraftarlar tarafından kovalanınca salondan kaçtı. Kolundan düşerek yaralanan taraftar, ambulansa hastaneye kaldırılarak tedavi edildi.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Antrenörü Can Aksu, çok iyi hazırlandıklarını bireysel hatalardan dolayı son periyotta öne geçmelerine rağmen maçı kaybettiklerini söyledi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi: K. Karabükspor: 69 - Beşiktaş RMK Mari