AK Parti Beytüşşebap İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları 5'inci olağan kongresi Beytüşşebap Lisesi konferans salonunda yapıldı. Kongreye, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman, Jirki Aşireti Lideri Tahir Adıyaman, kanaat önderleri, partililer ve çok sayıda Beytüşşebaplı katıldı. Kongre, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Kongrede, mevcut Gençlik Kolları Başkanı Elind Adıyaman, yeniden başkanlığa getirildi. Teşekkür konuşması yapan Adıyaman, 'Beni tekrar bu göreve layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Bu görevi geçen Naci Adıyaman'ın şehit edilmesinin ardından aldım. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum. Halkımızın hizmetinde her daim var olacağız' dedi.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ise, 'Yıllardan beri bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar Kürt vatandaşlarımızın hak ve hukukunu koruduklarını iddia ediyorlardı. Açık ve net söylemek lazım Türkiye Cumhuriyetinde Kürtlerin elde edemediği hak yoktur. Edirne'den, Yozgat'tan Şırnak'a kadar Türkiye Cumhuriyetinin ay yıldızlı kimliğini taşıyan her vatandaş eşittir' diye konuştu.

Beytüşşebap’ta AK Parti Gençlik Kolları kongresi yapıldı