İstasyon Kapalı Spor Salonu'nda oynanan TB2L A grubu 17'inci hafta müsabakasında düşme hattında yer alan iki takım arasındaki müsabakayı Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor zorlu Bilecik deplasmanında Bilecik Belediyespor'u 66-60 yenerek rahat bir nefes aldı. Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Baş antrenörü Aydıner Atilla, öncelikle rakip takımı tebrik ettiğini söyleyerek, 'Çok üzgünüz. Bu maç bizim ve rakip takım için çok önemliydi. Ama her şey bitmiş değil. Bundan sonraki maçlara da konsantre olarak kazanmaya çalışacağız. Maçın bir hikayesi vardı. Geriden geldik. Tam yakalarken yine elimizden kaçırdık. O anlarda dediğim gibi biraz daha sakin kalarak maçın içinde kalmamız gerekiyor ama oyun kurucuları da gerçekten iyi performans gösterdi. Sorumluluk aldı ve sorumluluğu yerine getirdi açıkçası. Tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarımızı kazanarak ligde kalmak istiyoruz' dedi.
'Rakip takımın oyun kurucusunun karşısında duramadık, karşısında kalamadık'
Kepez Belediyespor'un oyun kurucunun iyi bir performans çıkardığını anlatan Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Baş antrenörü Aydıner Atilla, 'Çok patlayıcı bir oyun kurucu gerçekten. Karşısında duramadık, karşısında kalamadık. Gerçekten üzgünüz. Özellikle bu maçı kazanmak istiyorduk. Söyleyebileceklerim bunlar' dedi.
' Elimizde çok fazla alternatif yok'
Takımında oyun kurucu olarak Aykut ve Saday'ı kullandıklarını anlatan Aydıner Atilla, 'Hatta bazen çift gart oynuyoruz topa baskıyı arttırmak adına. Diğer oyun kurucumuz Ömer. O da genç bir oyuncu, tecrübeli bir oyuncu değil. Onu da açıkçası ateşe atmak istemiyoruz. O yüzden rotasyonu bu şekilde yapmak durumundayız şuanda. Elimizde çok fazla alternatif yok. Kadro anlamında rotasyon yapmakta güçlük çekiyoruz. Kendimizi biliyoruz. Bu ölçüde oynamaya çalışıyoruz. Açıkçası biz kendi kendimize yenildik. Çok fazla top kaybı yapıyoruz' dedi.
' Bazen şans yanınızda olmuyor'
Bilecik Belediyespor Basketbol Takım kaptanı Sinan Mustafa Karamanlıer ise; 'Mücadele ediyoruz ve maça bütün enerjimizi veriyoruz. Bazen şans yanınızda olacak derler hani. O şans olmuyor, ufak tefek kendi hatalarımız herkesin bir hatası oluyor. Çok ufak şeylerden kaybediyoruz biz. Çok üzgünüz. Ama daha hiçbir şey bitmiş değil. Biz arka arkaya galibiyet alıp, bu ligde kalmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız' dedi.
' Şans da bizim yanımızda olursa ben bu ligde kalacağımızı düşünüyorum'
Sinan Mustafa Karamanlıer, son haftalarda takım olarak birlikte antrenman yaptıklarını anlatarak, 'İkinci devre başladığından beri daha çok antrenman yapıyoruz. Perşembe'den geliyoruz, Cuma'dan geliyoruz. Bazen de olmuyor. Mücadele kısmında iyiyiz. Şans da bizim yanımızda olursa ben bu ligde kalacağımızı düşünüyorum takım kaptanı olarak. Antrenör, oyuncumuz, tribünde başkanımız da sağ olsun bize çok destek veriyor, çok istiyor. Bu kadar istiyorken düşeceğimizi düşünmüyorum' dedi.

TB2L; temsilcisi Bilecik Belediyespor’da tek amaç ligde kalmak