Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Meclis Üyeleri Belediye Başkanı Zeki Gül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Dün Çorum Belediyesi'yle nasıl çalışıyorlarsa yarın da aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Başaranhıncal, 'İş dünyası adına üzerimize ne düşüyorsa Çorum'umuz için biz her zaman yanınızdayız. Allah utandırmasın. Biz gece gündüz üzerimize düşen bir şey olursa emrinizdeyiz' diye konuştu.
Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ise, '9 yıldır Çorum'a hizmet veriyorsunuz. Bu hizmetleri farklı makamda vereceksiniz. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Allah mahcup etmesin. Biz de iş dünyası olarak Çorum'umuza hizmetten çekinmeyiz. Yeni göreviniz hayırlı olsun' ifadelerini kullandı.
Ticaret ve Sanayi Odası ile çok iyi bir çalışma içerisinde olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Zeki Gül de, 'Daha önce olduğu gibi aynı şekilde çalışmamıza devam edeceğimizden hiç şüphem yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği talimata da harfiyen uyarak iş birliği içerisinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz hizmet için çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.

Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal;