Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Şenol Kul, Bağsaray Mahallesi'nde yeni yapılan beton yollardaki çalışmaları teknik ekibi ile birlikte inceleyerek bilgi aldı. Başkan Kul'a, Muhtar Kazım Zorlu, Belediye Meclis Üyesi Recep Ertan ve mahalle halkı da eşlik etti. Muhtar Zorlu, mahallesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirip kurban kesti. Mahalle halkı adına Başkan Şenol Kul'a teşekkür etti.

YOLDA YÜRÜYEMİYORDUK

İlçede bugüne kadar yapılmayan hizmetlerin Terme Belediyesi tarafından yapıldığını belirten Muhtar Zorlu, 'Başkanımız Şenol Kul mahallemizde hayal dahi edemediğimiz hizmetler yapıyor. Biz kendisine ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz' dedi.

EN BÜYÜK ÖDÜL

Günü değil geleceği düşünen ve kurtaran bir belediyecilik anlayışıyla çalışmaları gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Kul, 'Belediyemizin çalışmaları arasında bulunan ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürüttüğü yol çalışmalarını önemsiyoruz. Dutluk, Altunlu ve Hüseyinmescit mahallelerimizde planladığımız beton yol çalışmalarını tamamlayarak Bağsaray mahallemizdeki çalışmalara başladık. Yeni beton ve parke yollarla mahallelerimizi sağlıklı yollar ile birbirine bağlıyoruz. Halkımızın yüzünün güldüğünü görmek en büyük ödülümüz. Termemize hayırlı olsun' diye konuştu.