Kulübün Tekke köyündeki tesislerinde teknik direktör Güvenç Kurtar yönetiminde günü tek antrenman ile geçiren Gümüşhanespor, ısı ve koşu hareketlerinin ardından teknik ve taktik çalışmaların ardından antrenmanı şut çalışması ile sonlandırdı.
Hafta sonu deplasmanda Kırıklarelispor'a mağlup olduklarını hatırlatan kaptan Taner Koç, kaliteli ve ligin üstünde bir kadroya sahip olduklarını belirterek, 'Yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Maalesef deplasmanda Kırklarelispor'a mağlup olduk. Beklenmedik bir puan kaybı yaşadık. Maçı izleyen herkes kaçan net pozisyonları gördü. Futbol sonuç odaklı bir oyun ve maç sonunda 3 puan kaybettik. Artık bu maçı unutup Sakaryaspor maçına bakmalıyız' şeklinde konuştu.
Kaptan Koç, 'Herkes elini taşın altına koymalı. Yönetimimizle, teknik ekibimizle ve taraftarlarımızla bir bütün olarak önümüze bakmalı ve asla pes etmemeliyiz. Herkes şampiyonluğa çok inanmalı. Deplasmanda kaybedilen puan hiç kimseyi kötümser bir duruma düşündürmesin, çok zorlu maçlara çıkıyoruz. Sabretmemiz gerekiyor. Allah'ın izniyle 5 Mayıs'ta şampiyonluk kupasını kaldıracağız' dedi.
Gümüşhanespor taraftarlarının şampiyonluğu çok istediklerinin farkında olduğunu dile getiren Koç, 'Onlardan tek isteğimiz, sabretsinler ve onlar için sahada mücadele eden Gümüşhanespor formasını terleten futbolcuları sonsuz desteklesinler. Kenetlenmeli ve çok inanmalıyız. Çarşamba günü konuk edeceğimiz Sakaryaspor maçında bizlerin yanında olmalarını istiyoruz' şeklinde konuştu.
Takımımızın ikinci kaptanı Salih Zafer Kurşunlu ise 'Kırklarelispor maçı kazanabileceğimiz bir maçtı. Yüzde yüzlük 7-8 tane pozisyonumuz oldu. Deplasmanda geçen her maç zordur. Devrenin ikinci yarısında maçlar daha zor geçiyor. Çarşamba günü Sakaryaspor maçımız var. Taraftarlarımızı arkamıza alarak sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Hafta içi olmasına rağmen sahanın dolacağını düşünüyorum' değerlendirmelerinde bulundu.
Puan kayıplarının tarafları endişelendirmemesi gerektiğine vurgu yapan Kurşunlu, 'Sezonun ikinci yarısı her maç zor geçiyor. Maalesef puan kayıpları oluyor ama biz lideriz ve bu şekilde devam edeceğiz. Biz elimizden geleni yapacağız. İki yıldır finalden dönüyoruz. İnşallah bu sezon şampiyon olacağız. Çok güçlü bir kadromuz var ve bu kadro bunu hak ediyor. Taraftarlarımızla bütünleşerek o kupayı kaldırmak istiyoruz' diye konuştu.

Gümüşhanespor’un Sakarya mesaisi devam ediyor