Yaşama Dokunanlar Platformu ve TR Shop AVM tarafından düzenlenen 2018 yılı kültür ürünleri Oscar ödülleri yarışmasında, 2 eserle ödüle layık görülen Aslanapa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ödül töreninde Kütahya'yı temsil etmenin haklı gururunu yaşadı.
Özverili çalışmalarıyla her kesimden takdir kazanan Aslanapa Halk Eğitim Müdürü Aziz Kılıçarslan,tören sonrası yaptığı açıklamada, '' Usta Öğreticilerimiz Hatun Kılıçarslan ve Mükerrem Selçuker tarafından hazırlanan iki eserle katıldığımız yarışmada, eserlerimiz büyük beğeni topladı ve yarışma jürisi tarafından yapılan seçimde Oscar ödülü almaya hak kazandı. Ödül gecesinde düzenlenen törende ödülümüzü Platform Başkanı Murat Çuhadar takdim etti. Ödül takdim törenine Aslanapa'mızı ve kurumumuzu tanıtma amacıyla, yöresel kıyafetli bir kızımız ve efe kıyafetli bir delikanlımız ile çıktık. Eser sahibi hocalarımız ve kurum müdür yardımcımız Ahmet Zorlu'da ödülümüzü alırken bizimle birlikte oldular'' dedi.
Kılıçarslan, ''Bu güzel gecede bizi yalnız bırakmayan ve destek veren başta idarecilerimiz, hocalarımız, memurlarımız ve stajyer öğrencilerimiz olmak üzere tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Ayrıca gecede bizlerle olan ve her zaman destekçimiz olan Kütahya Kültür ve Turizm Müdürümüz Zülkarni Yeldemez, Aslanapa Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Acar ve geceyi ses ve müziği ile renklendiren sanatçımız Tuğba Özay hanımefendiye teşekkür ederiz'' diye konuştu. (YD-EFE)

İstanbul’da Aslanapa rüzgarı