Geçtiğimiz hafta üzüldükleri bir maç geçirdiklerini söyleyen Üzülmez, 'Altınordu maçında 22 gol pozisyonumuz var, rakibin ise üç gol pozisyonu var. İstek, oyun, coşku olarak sıkıntımız yoktu ama maalesef futbol değimiyle rakibin tuzağına düştük. Genç ve saha içerisinde iyi organize olan bir takım. Oyuncularım bu ligin koşu mesafesi üzerinde bir performans koymalarına rağmen kaybettiğimiz bir maç oldu' dedi.
Ankaragücü deplasmanı için kendi saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendiren takıma karşı oynayacaklarını söyleyen Üzülmez, 'Tecrübeli ve saha içerisinde dirençli bir takımla oynayacağız. Bu saatten sonra bizde kendi kapasitemizi ortaya koymamız gerek. Oyuncularımda bu maçın bilincindeler. İyi çalışıyoruz ve Ankaragücü'nü iyi analiz ediyoruz. Bu maçta istediğimiz sonuçla ayrılıp, ondan sonra içeride oynayacağımız hem Balıkesir hem de Elazığ maçında alacağımız puanlarla bu ligde çok şey bizim elimize geçecektir' diye konuştu.
Üzülmez, takımıyla ilgili açıklama yapan herkese aynı şekilde cevap vereceğini söyledi. Üzülmez açıklamalarına şu şekilde devam etti:
'Çok sessiz kalmanın iyi olmadığını son haftalardaki hakemlerin, rakiplerimizin lehine yada bizim aleyhimize verdikleri çok bariz kararlar var. Bu kararları incelemek gerekiyor. Biz her takıma saygı duyuyoruz ama maalesef bazı insanlar bize saygı duymazsa, yada algı operasyonu yapmak istiyorsa bunlara ilk cevap verecek olan ben olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.'

Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü maçı çalışmalarını sürdürüyor