Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Başkanı Haluk Tan ve üyelerini ziyaret etti.

Samsun ekonomisinin gelişmesi için çalıştıklarını ifade eden Samsun TSO Başkanı Murzioğlu, "Samsun'da ticaretin gelişmesine yönelik araştırmalar yaparak, işadamlarımızı bilinçlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

BİLGİ AKTARDI

STSO Dış İlişkiler Uzman Yardımcısı Çağrı Işıtan, "Ekonomi Bakanlığı'nın vermiş olduğu, 'Pazara Giriş Belgeleri Destekleri, Yurtdışı Pazar Araştırması Destekleri, Rapor Satın Alımı Destekleri, Yabancı Şirket Satın Alımına Yönelik Danışmanlık Destekleri, İleri Teknolojiye Sahip Yabancı Şirket Satın Alımı,Yurtdışı Birim/Kira Giderlerinin Desteklenmesi, Marka Tescil Desteği, Yurtdışı-Yurtiçi Fuar Desteği, Tarımsal Ürünlerde İhracat İadesi Yardımları, Hizmet Sektörüne Yönelik Destekler ve bunun gibi destekler var. Bunların şartlarını iyi değerlendirmeliyiz" diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Işıtan' ın tüm desteklerden ayrıntılı olarak bahsettiği toplantıda, MÜSİAD üyelerinin kendi sektörleri ile ilgili sorularını cevaplandıran Murzioğlu ve Işıtan'a teşekkür eden MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Tan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.