Ekinliğe AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, AK Parti Gençlik Kolları yönetim kadrosu ve çok sayıda liseli genç katıldı.
Muratdağı Termal Kayak Merkezinde düzenlenen etkinlik kapsamında gençlere ilk kayak eğitimi Türkiye Kayak Federasyonu İl Temsilcileri ve Eğitim Kurulu Üyeleri Muhammed Keskin ve Ayhan Keskin tarafından verilirken, gün boyu kayak yaparak yorgunluklarını Murat Dağı Teras Kafede atarak gönüllerince eğlenmeleri sağlandı.
AK Partinin gençlere büyük önem verdiğine dikkat çeken Başkan Saraoğlu, AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne siyasette gençlerin aktif rol almasını önemseyerek siyasetin her safhasında gençlerin temsil edilmesini sağladığını söyledi.
Saraoğlu,'Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sadece siyasette değil devlet kademelerinde de gençlerin görev almasını önemsiyor ve gençlere öncelik veriyor' dedi.
Gençlik Kolları Başkanı Akbulut, 'AK Parti Gençlik Kolları Ailesi olarak böyle güzel bir etkinlik organizasyonunda desteklerini her zaman bizlerden esirgemeyen ve her zaman gençlerin yanında olan genç fikirleri önemseyen Belediye Başkanımız Mehmed Ali Saraoğlu'na ve İlçe Başkanı Mesut Yörük'e şahsım ve Gençlik Kolları adına teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerle birlik, beraberlik içinde olmaktan mutluluk duyduk' diye konuştu.(EFE)

AK Parti Gençlik Kolları, Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde