11 - 14 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 5. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'na katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı sporcuları, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.
Tekvandocular 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.
Yıldız Erkekler 33 kg'da Kadir Erol altın, Yıldız Erkekler 41 kg'da Yusuf Kılıç gümüş, Yıldız Kızlar 47 kg'da Tuğçe Cankurt ve Yıldız Kızlar 33 kg'da Sıla Medine Kavurat bronz madalya alarak tekvando sporunda Ordu'nun geleceğinin emin ellerde olduğunu gösterdi.

Sportif branşlarda Ordu'nun geleceği parlak
Başkan Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımının yönetici, çalıştırıcı ve sporcularını tebrik ederek, '5. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'na katılarak ilimizi temsil eden sporcularımız 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak bizleri gururlandırdı ve sportif branşlarda ilimizin geleceğinin parlak olduğunu bir kez daha gösterdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımımızın yönetici, çalıştırıcı ve sporcularını tebrik ediyorum' dedi.
Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'na katılarak birinci ve ikinci olan sporcular, Mart 2018'de Yunanistan'da yapılacak Avrupa Tekvando Federasyonu Başkanlık kupasına katılmaya hak kazandı.