Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip, talep ve teşekkürlerini alan Demirkol, mahalle gezileri kapsamında Selahaddin Eyyubi Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Ali Genç tarafından karşılanan Demirkol, mahallede fen işleri müdürlüğünce yürütülen yol yapım çalışmalarını inceledi. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Demirkol, ziyaretine ilişkin açıklamasında, 'Selahaddin Eyyubi Mahallemizde hızlı bir şekilde yol çalışmalarımız devam etmektedir. Bu mahallemizde çalışmalarımız bittiğinde yapılmamış bir sokağımız, bir caddemiz kalmayacaktır. Bu arada bu çalışmalarımızı yaparken bize her zaman refakat eden Mahalle Muhtarımız Ali Genç ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Ayrıca, mahalle sakinlerine vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı kendilerinden özür diliyorum. Bu çalışmalarımız hızlı bir şekilde tamamlanacaktır' diye konuştu.
Mahalle Muhtarı Ali Genç ise, '7 sokağımız bozuktu ve Allah razı olsun Başkanımız Fevzi Demirkol'dan 5 sokağımızın çalışması bitti. 2 sokağımızda çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca, mahallemizde bulunan caminin onarımı ve bakımı yine Haliliye Belediyesince yapıldı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.
Demirkol'un ikinci durağı, Sancaktar Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı İbrahim Acar tarafından karşılanan Başkan Demirkol, mahallelinin taleplerini dinledi. Mahalleyle ilgili gelen isteklerle ilgili yerinde incelemelerde bulunan Demirkol, 'Sancaktar Mahallemizi ve Mahalle Muhtarımız İbrahim Acar'ı ziyaret ettik. Muhtarımızla mahallemizde yaptığımız çalışmalarımızı ve yapılması gereken çalışmaları yerinde inceledik' diye açıklamalarda bulundu.
Mahalle Muhtarı İbrahim Acar ise yaptığı açıklamada, 'Başkanımıza mahallemizde sorunlarımızı iletmiştik. Allah razı olsun başkanımız geldi ve o talepleri yerinde inceledik. Allah başkanımızdan razı olsun. Bir eksiğimiz yoktur' şeklinde konuştu.

Demirkol, talepleri yerinde dinledi