Kuşadası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenim gören bir grup öğrenci, öğretmenleri ile birlikte Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Ziyarete, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Özlem Yumlu Hekimoğlu, Okul Müdürü Abdullah Yavuz, Müdür Başyardımcısı Hasan Yıldız, Koordinatör Müdür Yardımcısı Osman Tahal ile Tarih Öğretmeni Ercan Akça ve bir grup öğrenci katılarak, askerlere baklava ikram etti.
Anlamlı ziyaret sırasında öğrenci ve öğretmenleri karşılayan Kuşadası Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şahin, 'Son günlerde gelen şehit haberlerinden sonra bize son derece moral veren bir ziyarette bulundunuz. Bu okul ve bu öğrenciler bizi çok mutlu etti. Öğrenci kardeşlerimizin bu ziyareti son derece moral verici. Dönem sonunda öğrencilerimizi karneleriyle birlikte yeniden bekliyoruz' dedi.
Ziyaretten büyük mutluluk duyan Yüzbaşı Şahin ve askerler, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte sohbet edip, hatıra fotoğrafı çekti.
Öğrenciler ise Afrin'de devam eden zeytin dalı operasyonuna manevi destek vermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, 'Kalbimiz Mehmetçiğimizle. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimizi acil şifalar diliyoruz ' diye konuştular.

Kuşadası’nda öğrenci ve öğretmenlerden askere moral ziyareti