Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin Afrin kentine 20 Ocak günü başlattığı 'Zeytin Dalı' harekatı kapsamında şehit olan askerleri andı.

KAHRAMANLARIMIZ

Öztürk, "Ülkemizin güvenliğini sağlamak için sınır ötesi harekat başlatan ordumuzun Afrin'de verdiği büyük mücadele kapsamında, vatan toprakları için şehit düşen kahraman Mehmetçiğe, Allah'tan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

HAYAT HİKAYELERİ ETKİLEDİ

Öztürk ayrıca, Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın, Samsun Havzalı şehitlerinden Hüseyin Şahin'in ve annesi Behiye Şahin'in hayat hikayelerinden oldukça etkilendiğini belirtti. Bitlis'in Tatvan Komando Taburu'nda görevliyken 'Zeytin Dalı Harekatı' için Afrin'e giden ve burada çıkan çatışma sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Şahin'in annesi Behiye Şahin'in bir nebze de olsa yüzünü gülümsetmenin önemine dikkat çeken Öztürk, şehidin Havza'nın Yenice Mahallesi'nde, köy evinde tek başına yaşayan yaşlı annesinin bundan böyle sıcak bir yuvası olmasını temenni ettiğini belirterek, şehidin annesi Behiye Şahin'e Havza'da rahat şekilde yaşayabileceği kaloriferli bir daire hediye edeceğini ifade etti.

Öztürk, Mehmet Akif Ersoy'un, "Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber, sana aguşunu açmış bekliyor peygamber" dizelerindeki müjdesini de hatırlatarak, "İnşallah kahraman şehitlerimiz bizden razı olur" dedi.