CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Ticaret ve Sanayi Odası'nın Havza Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlediği 'Fırsat Verirsen Kadın Başarır' projesinin açılış toplantısına katıldı.

ÜRETEN EKONOMİYE GEÇMELİYİZ

Çalışmadan, üretmeden yaşamı devam ettirmenin mümkün olmadığını kaydeden Zeybek, ''Dünyada teknolojinin gelişmesiyle çok işi, az kişiyle yapar duruma geldik. Onun içindir ki teknolojik gelişmeleri takip ederek yenilikleri yakalamanın yolu; hayat boyu öğrenmeye ara vermeden devam etmek. İnsanlarımızı, eğitimle iyi donatarak üreten ekonomiye geçerek dünyayla rekabet edecek durumu yakalamalıyız. Sosyal politikaları doğru uygulayarak üretimi artırmaya yönelmeliyiz. Bir yurttaş ve siyasetçi olarak üretime dönük her projenin yanındayım ve destekliyorum'' dedi

ADALET YOK

Referandum sürecinde adaletin olmadığını öne süren Zeybek, ''Adil olmayan bir yarış içindeyiz. Devletin bütün olanakları ile birlikte çalışanları da bu süreçte etkin olarak kullanılıyor. Maddi imkanların yanında birçok kamu görevlisi parti militanı gibi çalışıyor. 'Hayır' diyenlerse kendi imkanlarıyla ülkenin ve gelecek kuşakların geleceği için elinden geleni yapıyor. Bir tarafta devletin bütün maddi imkanları ile kampanya götürenler, diğer taraftaysa halk yığınları ve kendi maddi imkanları yarışıyor. İnsanlarımız sandıkta 'Hayır' diyecek. Halkın direnci galip gelecek'' ifadelerini kullandı.