Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Bağlık Mahallesi Hatip Sokak'ta yaşayan Hasan Çolpan yakalandığı hastalık nedeniyle kendisine danışmak istediği Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'dan randevu alıp görüşemeyince sosyal medya üzerinden sitem etti. Çolpan sosyal medya üzerinden Başkan Uysal'a hitaben 'Selam başkanım, sizinle acil ve mutlaka görüşmek istiyorum. Bir doktor olarak hastalığın nasıl olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Ben akciğer kanseriyim, ameliyat oldum. Ne zaman gelsem sizinle görüştürmediler. Ya başkasına gönderdiler yada salladılar. Lütfen bana ulaşınız. Hasan Çolpan' diye yazdı.
Aynı zamanda doktor olan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal çiçek alıp kendisine sosyal medya üzerinden sitem eden Hasan Çolpan'ı evinde ziyaret etti. Karşısında Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşayan Çolpan, bu ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Genel Cerrahi Uzmanı olan Opr. Dr. Hüseyin Uysal Hasan Çolpan'ın hastalık süreciyle ilgili raporlarını inceleyip, kendisini dinledi. Çolpan'a geçmiş olsun dileklerini sunan Başkan Uysal, kendisine hastalık sürecinde atması gereken adımlarla ilgili tavsiyelerde bulunup moral verdi.
Sitem ettiği Belediye Başkanı Uysal'ın kendisini ziyareti ile ilgili tekrar sosyal medyada paylaşım yapan Çolpan 'Teşekkür ederim başkanım. Allah razı olsun. Sizler gibi değerli insanları misafir etmekten onur duyarız, ayağınıza sağlık. Tekrar teşekkür ederim ilginize. Sağ olun, saygılar başkanım. Sizlere, çocuklarınıza, ailenize sağlık ve sıhhat dilerim Allah'tan. İyi ki varsınız' dedi.
Başkan Uysal ziyaret sırasında Çolpan'ı ameliyat edenin Bülent Ecevit Üniversitesi'nde görev yapan oğlu Genel Cerrah Serkan Uysal olduğunu öğrendi.

Sitem ettiği başkan ziyaretine gelince mutlu oldu