REHAVETE KAPILMAK YOK

Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, zor günlerden geçtikleri bir dönemde gelen galibiyetin camiayı sevince boğduğunu söyledi. Karayılmaz, "3 maçta alınan 7 puan önemli. İyi bir seri yakaladık. Ancak bunu devam ettirmeliyiz. 3 puanlık sistemde en küçük bir rehavet bizi tekrar sıkıntılı bölgenin içine atar"dedi. Kulübe gelir getirmek amacıyla çeşitli çalışmalar içerisinde olduklarını da belirten Başkan Karayılmaz, "Bunlardan birtanesi eşya, piyango çekilişi. Arkadaşlarımız gerekli çalışmayı yapıyor. Önümüzde bizi bekleyen ciddi bir ekonomik sorun var"dedi.

SAYIYI ARTTIRMALIYIZ

Karayılmaz, "Bunu aşma noktasında neler yapabilirizi düşündüğümüzde öncelikle kulübümüzün bugüne kadar olan üye sayısını tespit ettik. 872 civarında üyemiz var. Bu Samsun ölçeğinde çok küçük bir rakamdır. Kulüp üyesi sayımızı artırarak üye aidatlarından gelecek ciddi bir gelir beklemekteyiz. İlçelerimizi bu işin içerisine daha aktif olarak katmayı planlıyoruz. STK'larla görüşeceğiz. Herkesin kapısını çalıp, bu kulübe üye olmaları noktasında gerekli hassasiyeti göstereceğiz. Samsunspor sadece kongrede bir oy kullanmaktan ibaret değil, dolayısıyla herkesin desteğine ihtiyacımız var' diye konuştu.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Samsunspor taraftarının takımıyla bütünleştiğini belirten Başkan Ahmet Güral Karayılmaz, "B.B. Erzurumspor maçında özellikle maçın ilk yarısında sahanın yıldızı taraftarlarımızdı. Adeta 12. Adam gibi sahanın içindeydiler. Takımı oynattılar diyebilirim. Zaten bizim en büyük gücümüz taraftarımızdır. Taraftar bu takıma sahip çıkmaya devam ettikçe çok güzel günler bizi bekliyor.