Terme Belediyesi, 'AK Parti yerel buluşmalar' toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Şenol Kul, son olarak ilçenin siyasi parti temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek Terme ve ülke gündemi ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Başkan Kul'un ev sahipliğini yaptığı toplantıda MHP, SP ve DP ilçe başkanları ve yöneticileri buluştu. Toplantı öncesi, belediyenin yaptığı bazı çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunuldu.

YAN YANA OLURUZ

İlçedeki birlikteliği sürdürmenin ana hedefleri olduğunu dile getiren Başkan Kul, "Bir kişiysek yok, iki kişiysek çok olduğumuz gerçeğini unutmamalıyız. Türkiye'nin ciddi mücadeleler verdiği bu dönemde, bizi güçlendirecek en büyük etken beraberliğimizdir. Siyaseten birbirimizin rakibi, kontrol mekanizmasıyız. Ama söz konusu vatan olduğunda kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi yan yana olmayı beceririz. Ortak amacımız ülkemize ve insanımıza hizmet edebilmek" dedi.

SORUNLARI BİRLİKTE ELE ALIYORUZ

Şehrin sorunlarının ortak akılla daha kolay ve daha kısa zamanda çözüleceğine dikkat çeken Kul, "Dünyanın en güzel coğrafyasının en güzel kentlerinden birinde yaşıyoruz ve kentimizi modernleştirmeye çalışıyoruz. Amacımız tabi ki yaşadığımız şehri daha ileriye taşımak. Bunun için de birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Hep birlikte sorunları ele alacağız, ortak akılla çözümler geliştireceğiz. Çünkü şehrimizin buna ihtiyacı var. Bu düşünceden hareketle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmaya katılım sağlayan tüm siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.