Öz Taşıma-İş Sendikası, Gaziantep Gazi Ulaş AŞ'de çalışan ve geçtiğimiz günlerde aracıyla geçirdiği kazada hayatını kaybeden üyeleri Ömer Bayındırlı'nın ailesine hem taziye ziyaretinde bulundu hem de Ferdi Kaza Sigortası kapsamında 30 bin lira değerindeki çeki takdim etti. Programa katılan Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kayabaşı tarafından aileye takdim edilen çek sonrası hayatını kaybeden Ömer Bayındırlı ve Afrin'de teröristlerle kahramanca mücadele ederken şehit olan Mehmetçikler için mevlit okutulup, dualar edildi.
Okutulan mevlit sonrası Öncüpınar Hudut Bölük Komutanlığını ziyaret eden sendika yetkilileri ve üyeler, Zeytin Dalı Harekatı'na verdikleri desteği bir kez daha gösterdi. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Kayabaşı, 'Şanlı ordumuzun dün olduğu gibi bugün de bu haklı davasında yanındayız, onlarla omuz omuzayız. Allah ordumuza, kahraman Mehmetçiklerimize güç, kuvvet versin. Dualarımız onlarla' dedi.
Gerçekleştirilen ziyarete Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kayabaşı, Gazi Ulaş AŞ Genel Müdür Yardımcısı Şerif Subaşı, Öz Taşıma-İş Sendikası Gaziantep İl Temsilcisi Halil İbrahim Kaya, iş yeri temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı.

Öz Taşıma-İş’ten vefat eden üyesi ve şehitler için mevlit