Yeni açılacak Onkoloji Hastanesinin yolu, çok katlı otopark ve yeni yapılan su göleti bölgesini inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, 'Üniversitemize katkılarımız gençlerimizin daha iyi yetişmesi ve halkımıza en iyi sağlık hizmetinin verilmesi için devam edecektir. Üniversitemize katkılarımız artarak devam edecek' dedi.
Yeni poliklinik binasın en üst katında Avrupa çapında Gastroentroloji ve Eğitim Merkezi, zemin katında ise İyi Hekim Uygulama Merkezi olacak olmasının çok önemli adımlar olduğunu da ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, 'Mevcut polikliniklerin yerine yoğun bakım üniteleri genişletilip, yeni yataklar açılacak. Bunun yanında Fizik Tedavi ve Psikiyatri bölümleri de mevcut poliklinikte hizmet verecek. Yeni poliklinik binasının 2019 yılında hizmete sunulması kentimize önemli bir kazanım sağlayacak' diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli Üniversitesi'ne Derince ve Kuruçeşme'den Üniversite Hastanesine alternatif olan 3,5 kilometre uzunluğundaki Arızlı-Kaboğlu yolunun yapıldığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, 'Arızlı-Kaboğlu Bisiklet yolumuzu tamamladık. Üniversite Hastanemizin giriş yolu ve peron düzenleme yapımını, klimalı ve kapalı konforlu durağı da hizmete aldık. Bizim davamız, ülkeye hizmettir. Bizim davamız, millete hizmettir. Bizim davamız, şehrimize hizmettir. Bizim davamız; insanımızı huzur ve esenlik içinde yaşatmaktır. Tüm eser ve hizmetlerimizi, bu şuurla böyle bir idealle gerçekleştiriyoruz. Temeli atılan ve çalışmaları süren Kocaeli Üniversitesi Poliklinik Binası, Üniversitemiz için yaptığımız onlarca yatırım, hizmet sevdamızın ve insanımızı yaşatma irademizin gereğidir' şeklinde konuştu.

Başkan Karaosmanoğlu, KOÜ’de yapılan projeleri inceledi