Birbirinden özel vosvos arabalarıyla fuara renk katan Ömer Kurt Organizasyon ve özel tasarım gelinlikleri ile göz kamaştıran Leyla Wedding, fuarın gözdesi haline geldi. Birlikte gerçekleştirdikleri özel çekimlerle hayranlık uyandıran Leyla Wedding ve Ömer Kurt Organizasyon, ziyaretçilerin beğenisini topladı.

VOSVOSLAR FUARA RENK KATTI

Fuara katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Kurt Organizasyon'un Sahibi Ömer Kurt, 'Fuar çok güzel geçiyor. Vosvoslarımız, çok güzel ve renkli araçlar oldukları için ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Fuarda, Leyla Wedding ile birlikte adeta şov yaptık. Geçen yıl 2 araçla katıldığımız EV'leniyoruz Fuarı'na bu yıl 6 araçla katıldık. Her zaman yenilenen farklı konseptlerle hizmet veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

HAZIRLIKLAR 4 AY SÜRDÜ

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan Leyla Wedding İşletme Sahibi Leyla Kalay ise, 'Fuara ilk kez katılmamıza rağmen standımıza ilgi çok yoğun. Bir hafta önce de Bafra'da bir etkinlik gerçekleştirdik. İki etkinliğin hazırlıkları 4 ay sürdü. Standımızda, en özel gelinlik tasarımlarını ziyaretçilerin beğenisine sunduk. Özellikle tesettür modellerimizle fuara damga vurduk. Birçok kişi gelinlik alışverişi yaptı, bir kısmı gelinliğini ayırttı bir kısmına görüşmek üzere randevu verdik ' dedi.

MUTLU ANLAR ÖLÜMSÜZLEŞİYOR

Ömer Kurt Organizasyon hakkında bilgi veren Kurt, ' Uzun yıllardır nişan, düğün, sünnet, firma tanıtımı organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Karadeniz Bölgesi'nde organizasyon yapmak isteyen herkesin mutlu anlarını ölümsüzleştiriyoruz. Sektörümüzde bu işi bizim kalitemizde yapan kimse yok. Bu anlamda Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Hayallerindeki organizasyonu gerçekleştirmek isteyen herkesi firmamıza bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

ÖZEL TASARIM GELİNLİKLER

35 yıldır gelinlik sektörünün içerisinde bulunduğunu belirten Kalay, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 'Biri Bafra'da diğeri Samsun merkezde olmak üzere iki mağazamızla hizmet veriyoruz. Bafra'daki işletmemizin ismi Leyla Giyim ve Gelinlik, Samsun'daki mağazamızın ismi ise Leyla Wedding. Modellerimizin büyük bir kısmı özel tasarımımız. İşletmemizde gelinlik sektöründe ünlü markaların modellerine de yer veriyoruz. Her tarzda ve modelde gelinlik çeşidimiz bulunuyor. Tesettür tasarımlarımız ve titizlikle hazırladığımız gelinliklerle, gelinlerimizi hayallerine kavuşturuyoruz.'

Mehtap YILDIZ