Yıllardır Samsun-Ankara Yolu üzerinde faaliyet gösteren Çadır Restoran, yeni şubesi Yerinde Çadır 2 ile lezzet severlerin buluşma adresi olmaya devam ediyor. Erol Pehlivan ve Erol Yılmaz'ın öncülüğünde hizmet veren Yerinde Çadır 2, şehir manzarasının büyüleyici atmosferinde tadına doyulmaz lezzetleri tatma imkanı sağlıyor.

40 YILLIK TECRÜBE

Yerinde Çadır 2 hakkında bilgi veren işletme ortağı Erol Pehlivan, '40 yıldır Ankara yolu üzerinde Çadır Restoran olarak hizmet vermekteyiz. Şimdi ise Atakum İlçesi Balaç Seyir Tepesi'nde yer alan ikinci şubemiz ile hizmet sunmaya devam ediyoruz. Restoranımızda organik ürünlerle hazırladığımız lezzetli yemekleri müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Müşterilerimiz, şehir manzarasının büyüleyici atmosferinde tadına doyulmaz lezzetlerimizi tatma imkanı buluyor' dedi.

EVİNİZİN RAHATLIĞINI BULABİLİRSİNİZ

15 kişilik profesyonel bir ekiple hizmet verdiklerini söyleyen Pehlivan, 'Bin metrekarelik alana sahip 2 katlı işletmemizde, müşterilerimize evlerinin rahatlığını bulabilecekleri bir ortam sunuyoruz. Sabah, öğle ve akşam servislerimizin yer aldığı restoranımızda, serpme kahvaltı, tabak kahvaltı ve Yerinde Çadır 2'ye özel kahvaltı çeşitlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Kış günlerinde iç ısıtacak çorba çeşitlerini sunduğumuz işletmemizde, özellikle paça çorbamız müşterilerden yoğun ilgi görüyor' şeklinde konuştu.

YERİNDE ÇADIR 2'YE ÖZEL LEZZETLER

Yerinde Çadır 2'de tüm tava yemeklerine ve ızgara çeşitlerine yer verdiklerini belirten işletme ortaklarından Erol Yılmaz ise, 'Organik olarak beslenen kuzularının etlerinden hazırladığımız ızgara çeşitlerimizi, Yerinde Çadır 2 farkıyla müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Kokusundan rahatsız olduğu için hiç kuzu eti yememiş olan müşterilerimiz bile, kuzu ızgaralarımızı büyük bir keyifle yiyor. Özel olarak beslenen hayvanları tercih ettiğimiz ve bize özel usul ile terbiye ettiğimiz kuzu ızgaralarımızda, müşterilerin rahatsız olduğu o koku olmuyor' ifadelerini kullandı.

TOPLU YEMEK ORGANİZASYONLARI

Toplu yemek organizasyonlarına da yer verdiklerini dile getiren Yılmaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 'İki katlı geniş ve ferah işletmemizde, müşterilerimiz keyifle lezzetlerimizi tadarken, çocuklar da çocuk oyun alanlarında vakit geçirebiliyor. Çocuklar akranlarıyla eğlenceli oyun elemanlarının yer aldığı oyun alanımızda eğlenirken, aileler de gönül rahatlığı içerisinde lezzetlerimizi tadabilir. Restoranımızda toplu yemek organizasyonlarına da yer veriyoruz. Müşterilerimiz toplu yemek organizasyonlarında da bizi tercih ederek Yerinde Çadır 2 farkını yaşayabilir.'