Kemalpaşa'nın 22 bin 273 kişiye ev sahipliği yaptığını ve Sakarya'nın nüfus bakımından en büyük mahallesi olduğunu belirten Başkan Alemdar; nüfus artışına bağlı olarak mevcut hizmet binasının yenilendiğini, mahalle sakinlerine daha modern bir ortamda hizmet verecek binanın ve çevre düzenlemelerinin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
'15 Temmuz kahramanları için anıt'
Düzenlemeler kapsamında mevcut muhtarlık binasının yenileneceğini belirten Yusuf Alemdar 500 metrekare'lik alanda hizmet binasına ek olarak; fitness aletleri, dinlenme ve çocuk oyun gruplarının da yer alacağını aynı zamanda hain darbe girişimine dur diyen kahramanlar için de anıt yapılacağını söyledi.
'Daha modern olacak'
Başkan Alemdar, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, 'Şehrimizin en fazla nüfusa sahip mahallesi olan Kemalpaşamıza yakışır bir kompleks oluşturacağız. Amacımız tüm fonksiyonlarıyla hemşehrilerimize daha modern ortamlarda hizmet sunmak' dedi. Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Mehmet Halim Kuru, yenilenen hizmet binası ve çevre düzenlemesi için Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a teşekkür etti.

Serdivan’ın en büyük mahallesi için yeni kompleks