Samsun'un İlkadım İlçesi'nde seyir halinde bulunan bir otobüste bir kadını elle taciz ettiği iddia edilen ve hakkında 5 farklı cinsel saldırı ve taciz kaydı bulunan şüpheli yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde şehiriçi otobüsle yolculuk yapan bir kadın, akşam saatlerinde yolculuk sırasında elle tacize uğradı. Başta yanlışlıkla olduğunu düşünen kadın, davranışın tekrarı üzerine polisi aradı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerince olayla ilgili detaylı olarak başlatılan soruşturmada, konunun şüphelisinin 46 yaşındaki Eyüp L. olduğu tespit edildi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Ahlak Bürosu ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda evli ve 3 çocuk babası Eyüp L.'nin cinsel taciz, cinsel istismar ve cinsel saldırı olmak üzere toplam 5 kaydı bulunduğu belirlendi. Eyüp L., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

MAHKEMECE TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Eyip L., konunun yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Tayfur KARA