Kış turizminin göz bebeği olan Uludağ'da Sevgililer Günü'nde ilginç görüntüler ortaya çıktı. Alkoçlar Otel'de aşçıbaşı olan Baki Özcan bir ilke imza atarak, çikolatadan yaptığı ayakkabıları otelde kalan çiftlere hediye etti. Akşam yemeğinde görsel şölen eşliğinde tatlı büfesini çikolatalı ayakkabı ile süsleyen Özcan, tatlı almaya gelen misafirlere ayakkabı hediye ederek özel günlerini kutladı. Tatlı büfesini gören tatilciler gözlerine inanamadı, bazıları ise bu anı cep telefonu ile görüntüledi.
Aşçıbaşı Baki Özcan, 'Misafirlerimize çikolatadan ayakkabı yaptık, bu gece bütün misafirlerimize hediye edeceğiz. Toplam 35 tane ayakkabı yaptık çikolatadan, biraz uğraştık bir buçuk günümüzü aldı. Erkek ayakkabısı da var, bayanlarımıza özellikle daha çok önem verdik. Standart olmayalım dedik hep kalp veriyoruz, bu sefer de ayakkabı hediye edelim dedik' ifadelerini kullandı.
Alkoçlar Otel'de kalan ve ilk çikolatadan yapılmış ayakkabıyı hediye alan Duygu Bekiroğlu, 'Uludağ'a tatile geldik. Otelden Sevgililer Günü'ne özel çok harika bir hediye aldım. Normalde hep kalpli şeyler hediye edilirdi. Otelin bu seneki konsepti çikolatadan ayakkabılarmış, gerçekten çok hoşuma gitti. Bu çikolata yenilebiliyor ama yemeyeceğim hatıra olarak saklayacağım' dedi.

Sevgililer Günü’nde çikolatadan ayakkabı hediyesi