Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu tarafından milli takımların altyapısını oluşturmak için organize edilen ve 9-11 Şubat 2018 tarihleri arasında 11 ilin katılımı ile gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Grup Müsabakalarına katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Erkek Takımı grup birincisi, kız takımı ise grup ikincisi derecesi elde ederek, Malatya'da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final Müsabakalarına katılma hakkı kazandılar. Badminton Van İl Temsilcisi Atilla Enterili, erkekler kategorisinde grup birinciliği, kızlar kategorisinde ise grup ikinciliği kupası kazandıklarını ifade ederek, 'Kazandığımız bu güzel başarılardan dolayı takımlarımız Malatya'da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Müsabakalarında ilimiz adına bir kez daha ter dökecekler.
Bu başarılarımızın tesadüf olmadığını, kazanmış olduğumuz bu güzel dereceler ile bir kez daha kanıtlamış olduk. Takımımızın çeyrek finale çıkması bizleri gerçekten çok sevindirmiştir. İnşallah aynı performansı Malatya'da katılacağımız çeyrek final müsabakalarında da sergileyeceğimize inanıyoruz. Bu takımımızın bugünlere gelmesinde emeği çok olan antrenörümüz Erhan Ezgi'ye ve bu müsabakalara katılmamızda bizlere her türlü desteği veren Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz' diye konuştu.
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise, başarılarından dolayı takım oyuncularını ve emeği geçenleri kutlandı.