Başkan Korkut, 'Bugünün evlilik gününüz olması için özel çaba harcamışsınız, bu görülüyor. Benim sözümü de unutmayın. En büyük sevgili vatandır. Rabbim kuracağınız yuvanın, huzurlu olmasını, hayırlı evlatlar yetiştirmenizi nasip eder inşallah. En az üç çocuk istiyorum, inşallah fazlası olur. Düşmanlarımız çok, güçlü olmamız gerekiyor' dedi.
14 Şubat Sevgililer Günü için özel nikah tarihi belirleyen çiftlerin son nikahını Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, nasihatte bulundu. Evliliğin, kutlu bir müessese olduğunu vurgulayan Ali Korkut, 'Milletin en küçük birimi ailedir. Evliliğinizi tebrik ediyorum. Kuracağınız ailenin huzurlu, dini ve milli kültüre bağlı olması temennisinde bulunuyorum. Unutmayın, en büyük sevgili vatandır. Onun için yetiştireceğiniz evlatlarınızı bu düstur üzerine büyütmenizi istiyorum. Vatana, millete, İslam'a ve insanlığa faydalı evlatlar, anne ve babanın en büyük mükafatıdır. Burada sizlere nikah kıyarken, Afrin harekatında görev alan sözlü, nişanlı, evli vatan evlatlarımızın vatanlarına duydukları sevdanın derecesini hissetmenizi sizlerden bekliyorum. İnşallah, Mehmetçiğimiz hiç kayıp yaşamadan, hatta burunları kanamadan sözlülerine, nişanlılarına, eşlerine, yuvalarına dönerler. İnşallah, onlardan birinin nikahını da ben kıyarım' şeklinde konuştu.
Genç çiftten asker selamı
İsmail Sözez ile Merve Şamhili evlilik cüzdanını aldıktan sonra Zeytin Dalı harekatına katılan kahramanlara selam yolladılar.

Başkan Korkut: “En sevgili vatandır, unutmayın”