Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Orhan Tozlu, İhsan Kılıç, Yunus Diyenli, Yüksel Öz, Erdal Dinç, Alim Tozlu, Selahattin Demir, Süleyman Yıldız ve Selim Özer, Kavak Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan başkanları Op. Dr. Mustafa Seven'i, makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu'nu temsil eden heyet, Mustafa Seven'e hayırlı olsun temennisinde bulundu. Seven'e yeni görevinde başarılar dileyen yönetim kurulu üyeleri, başkana Samsun'da yaşayan tüm Gümüşhanelilerin selamını ve iyi niyet dileklerini de iletti.

ZİYARETTEN ONUR DUYDUM

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyon Başkanı Op. Dr. Mustafa Seven ise, kendisine tevdi edilen görevi en iyi şekilde yapmak için azimle çalışacağını ifade etti. Seven, ' Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyon üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten onur duydum. Hemşehrilerimin güvenine layık olmak için azami çaba göstereceğim. Vatandaşa çağdaş, ulaşılabilir ve nitelikli sağlık hizmeti sunulabilmenin bir lütuf değil, sorumluluğumuz ve asli görevimiz olduğunu biliyoruz. Bu inanç ve motivasyon ile hareket edeceğiz. Kavak'ta yaşayan insanları çok seviyorum. İki yıldır hizmet ettiğim Kavak insanından hep iyilik ve iyi niyet gördüm. Kavak'taki mert, temiz ve iyi niyetli insanlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Onlara en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışacağım' dedi.

Mehtap YILDIZ