Belediye Meclis Salonunda düzenlenen, uyuşturucu bağımlılığından korunma, uyuşturucu maddenin zararları, madde kullanan kişinin nasıl tanınacağı ve maddenin nasıl tanınacağı konulu seminere başta sahada görev yapan, Zabıta, Güvenlik, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan personel katıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Döşemealtı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen seminer, narko-rehber uzman polisi Coşkun Taşkoparan tarafından verildi. İki gün boyunca tüm Belediye çalışanlarına anlatılan uyuşturucu madde ve bağımlılığından korunma yöntemleri çeşitli görsellerle de desteklendi.
Madde bağımlılığının önlenebilir olduğunu söyleyen uzman polis Taşkoparan, 'Bir kereden bir şey olmaz' denilerek başlanılan uyuşturucu madde bağımlılığı çok tehlikeli boyutlara ulaşabiliyor. Sizlerde sürekli sokakta ve halkla iç içe oluyorsunuz. Uyuşturucu maddeyi ve madde kullanan kişileri tanıyabilir suçun önlenmesinde bizlere yardımcı olabilirsiniz' dedi.

Döşemealtı Belediye personeline uyuşturucu semineri