Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun PTT Başmüdürü Cemal Saraç'ı makamında ziyaret etti. Başkan Tan, ziyaret sırasında yaptıkları işler ve işyerleri hakkında bilgiler verdi.

DESTEK BEKLİYORUZ

Ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD'a teşekkür eden Başmüdür Saraç, PTT hakkında bilgiler vererek, 'Posta, kargo, havale, EFT, tahsilat, sigortacılık ve bunun gibi birçok işlem artık PTT aracılığıyla yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirilebiliyor. Hiçbir kargo şubesinin veya bankaların olmadığı ilçelerde PTT'yi görmek mümkün. Ucuz ve kaliteli hizmeti vatandaşa götürmeyi hedefliyoruz' şeklinde konuştu.

DESTEK BEKLİYORUZ

Başkan Tan'ın 'Şehirden beklentileriniz nelerdir?' sorusu üzerine Saraç, 'Vatandaşlarımızın bizi tercih etmesi, kamu kurumlarını desteklemesi önemli. Yeni bayilikler açmayı, personel kadromuzu genişletmeyi ve kendi hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bunlar için de vatandaşın desteklerini bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

Başkan Tan ve Yönetim Kurulu üyeleri, ziyaretleri esnasında Başmüdür Saraç'a MÜSİAD'ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisini takdim etti.