Alo Evlat ailesinin fertleri ile birlikte Umre'ye giden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kutsal topraklarda geçirdiği 10 günün ardından görevine döndü. Dönmesinin ardından Başkan Üzülmez'e ilk ziyareti AK Parti İl yönetimi yaptı. AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılarından Mehmet Uzunoğlu, Orhan Barış ve Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Yapılan ziyarete teşekkür eden Başkan Üzülmez, 'Daha önce de gittim. Ancak bu sefer çok farklı, maneviyatı daha yüksek oldu. En büyük arzusu olan Kartepeli ana-babalarımızın Umre'sine vesile olduk, hem de ekibimizle orada dahi tüm bakımlarını ve ihtiyaçlarını üstlendik. Gözlerdeki, kalplerdeki mutluluğu görmek paha biçilemez bir duygu. Hayır dualarını bir an olsun eksik etmediler. Allah onlardan da razı olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın' dedi.
Kutsal toprakları görmek isteyen her insanın gitmesi dileğinde bulunan Üzülmez, 'Gönlünde olan kim varsa kutsal topraklara gitmelerini diliyorum. Umre'deyken ülkemizin bekası, birlik ve beraberlik, şehitlerimiz, gazilerimiz için dualar ettik. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere ülkemizi yöneten bütün kadroya bizlere bu imkanı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Kutsal topraklarda Cumhurbaşkanımıza büyük bir ilgi ve sevgi var. Bizlerin Türk olduğunu öğrendiklerinde hemen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı soruyorlar, dua ettiklerini dile getiriyorlar. Söz verdiğimiz bütün projelerimizi Allah'ın izniyle bitireceğiz. Bütün mahallelerde projelerimiz yapılmıştır. Birçok önemli projemiz 2018 yılında bitecektir' şeklinde konuştu.
Hafta boyunca ziyaretleri kabul eden Üzülmez STK'lardan muhtarlara kadar her kesimden sevenini makamında ağırladı.

Umre’den Dönen Üzülmez’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor