Antalya İl Emniyeti müdürlüğü tarafından 24 Ağustos günü Şehirlerarası Otobüs Terminalinde şüpheli 3 şahsın incelenmesi neticesi, şahıslara ait bavul içerisine gizlenmiş vaziyette 1 kilo 220 gram kokain maddesinin ele geçirilmesi, şahıslardan Y.B.'nin 20 yıl 6 ay kesinleşmiş cezası olan cezaevi firarisi olduğunun anlaşılması ve her 3 şahsın adli mercilerce tutuklanmasında göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmaları nedeniyle Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru S.Y. ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Ö.S.K. 'Ayın Şubeler Polisi' olarak seçildi.
16 Ağustos günü Alanya ilçesinde meydana gelen kapkaç olayına yıllık izin kullandığı esnada müdahale ederek şüpheli şahsın kovalamaca neticesinde yakalanması ve Çocuk Büro Amirliğince adli mercilere teslim edilmesinde göstermiş olduğu üstün gayretleri nedeniyle Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru A.B. 'Ayın Dış İlçeler Polisi' olarak seçildi.
Ayın polisi seçilen 3 polis memuru İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya tarafından çeyrek altın ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.