Daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi Doğu Tepe İlkokulu, Kavak ilkokulu, Aşağı Küpkıran İlkokulu, Kuva-i Milliye İlkokulu, Badilli İlkokulu, Karakozan İlkokulu ve Bezirhane 50.Yıl İlkokulu olmak üzere 7 okuldaki okul öncesi ve ilkokul 1'inci sınıf öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kampanya başlatan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, güzel ve anlamlı bir çalışmayı ortaya koydu. Hazırladıkları atkı bereleri okullara göndererek öğrencilere unutulmadıkları hissi yaşatıp onların sadece bedenlerini değil aynı zamanda yüreklerini de ısıtan üniversite öğrencileri, onlarca çocuğu gülümsemesini sağladı.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Esra Ayeş Aslan, gerçekleştirdikleri çalışma hakkında yaptığı açıklamada, 'Bizler her yıl çeşitli bir etkinliğe imza atmak istiyoruz. Bu kez, soğuk ve zorlu yaşam şartları ile hayatları daha da zorlaşan minik yüreklerin bir nebze de olsa ısınmasında katkıda bulunmak istedik ve çok mutluluk verici bir şey. Bu çalışmalarımızla bizler, 57 kız 54 erkek toplamda 111 öğrenciye ulaştık. Bunun için Çocuk Gelişimi öğrencilerinin kendi elleriyle ördüğü ve her ilmeğe sevgilerini de katıp işledikleri atkı-berelerin okullara gönderdik' şeklinde konuştu.
Üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan atkı ve bereleri giyen minik öğrenciler de mutluluklarını gönderdikleri fotoğraflarla paylaştı.

Bilecik’ten Ağrı’ya uzanan gönül bağı