Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumu için ziyaretlerine devam ediyor.

16 Nisan'ın darbeci zihniyetlere cevap verme günü olduğunu belirten Başkan Şahin, "16 Nisan Cumhuriyetimizi ve Meclisimizi daha da güçlendirme günüdür. 16 Nisan koalisyonlar dönemini bitirme, çift başlılığa son verme, bağımsız ve tarafsız yargıyı sağlama, gençlere güvenme günüdür. 16 Nisan yeni bir baharın başlama günüdür" dedi.

BÖYLE ANLAYIŞ OLMAZ

"Birilerinin çok yalan konuştuğu süreçte biz milletimizle buluştuk" diyen Başkan Şahin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Milletimiz bu yalanlara sandıkta cevap verecektir. Bu süreçte 'evet diyenleri denize dökeriz, hayır çıktığında evetçileri denize dökmüş gibi sevineceğiz' denildi. Kutuplaştırma dili kullanıldı. Milletimizi korkak sananlara cevap sandıkta verilecektir. 16 Nisan'da çıkacak sonuç milletimizin kararı olacaktır. Milletimizin kararını kabul etme, millete yalan söyle, milleti denize dökmeye kalk. Böyle anlayış olmaz, bizim için söz de karar da milletindir. 'Evet' diyen de 'hayır' diyen de bizim insanımızdır. Biz, evetin milletimizin ve ülkemizin yararına olduğuna inandık. Bunu milletimizle paylaştık."