Çorum İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Aras, bazı şube müdürleri ve Özel Harekat polisleri, acı haberi vermek üzere şehit Emre Beker'in (28) Mimar Sinan Mahallesi'ndeki baba ocağına gitti.

Çorum merkezde Fatih Sultan Mehmet Camii'nin imamı olan baba Uğur Beker ve anne Urkiya Beker'in evde olmadığını söyleyen komşuları, aileye telefonla ulaştı. Uğur Beker'i arayan bir komşusu, babaya uzun süredir görüşemediklerini ve merak ettiklerini belirterek nerede olduklarını sordu.

Şehidin annesi ve babasının merkeze bağlı Ovasaray köyünde kardeşini ziyarette olduklarını öğrenen polisler, sağlık görevlileri ile birlikte köye gitti. Köy girişinde karşılanan polisler, şehit polis memuru Emre Beker'in dayısının evine gitti.

ACI HABER ÖNCE DAYIYA SONRA AİLESİNE VERİLDİ
Dayı Mehmet Yılmaz'ı dışarıya çağıran yetkililer acı haberi verdi. Yeğeninin şehadet haberiyle gözyaşlarına boğulan Yılmaz'ı köylüler güçlükle sakinleştirdi. Daha sonra eve giren Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Aras ve sağlık görevlileri, baba Uğur Beker ve anne Urkiya Beker'e şehadet haberini bildirdi. Acı haber üzerine evden ağıtlar yükseldi. Aile, polis ekipleri eşliğinde Mimar Sinan Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Şehidin eşi Sümeyye Beker de acı haberi amcasının evinde aldı.

ŞIRNAK'A GEÇİCİ GÖREVLE GİTMİŞ, 1 HAFTA ÖNCE İZNE GELMİŞ
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli olan 6 yıllık Özel Harekat polisi Emre Beker'in geçici görevle Şırnak'a gittiği öğrenildi. Emir Taha isminde 4 yaşında bir oğlu olduğu öğrenilen şehit Beker'in 1 hafta önce Çorum'a gelerek ailesini ziyaret edip hasret giderdiği öğrenildi.
Şehit polis memuru Emre Beker'in yarın ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından doğum yeri olan Çorum merkeze bağlı Boğabağı köyünde toprağa verileceği bildirildi.