Eğitimde fark yaratan Özel Samsun Fen Bilimleri Okulları, sporda da en önde yer almaya devam ediyor. Genç Erkekler A Basketbol İl Şampiyonluğu'nun ardından, Küçük Erkekler Basketbol İl Şampiyonası'nda da şampiyonluk kupasını kaldıran Fen Bilimleri Okulları, akademik başarısını spordaki şampiyonluklarıyla taçlandırmanın gurunu yaşıyor.

ŞAMPİYON FEN BİLİMLERİ

Samsun İlkadım Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Küçük Erkekler Basketbol İl Şampiyonası final maçıyla son buldu. Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen üçlü final karşılaşmasının son maçında Samsun Fen Bilimleri Okulları, TED Koleji'ni açık farkla mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldıran takım oldu.

GURUR DUYUYORUZ

Küçük basketbolcuları kazandıklarışampiyonluktan dolayı tebrik eden Özel Samsun Fen Bilimleri Okulları İlk ve Ortaokul Müdürü Bilgehan Yavuz, 'Genç Erkekler A Basketbol İl Şampiyonluğu'nun ardından, Küçük Erkekler Basketbol İl Şampiyonası'nda da şampiyonluk kupasını kaldıran Özel Fen Bilimleri Okulları, eğitimde olduğu kadar sporda da başarılı olduğunu bir kez daha kanıtladı. İki yıl önce kurmuş olduğumuz basketbol takımımızın kısa zamanda kazanmış olduğu başarılar hepimiz gururlandırıyor. Fen Bilimleri Okulları'na bir kez daha şampiyonluk sevinci yaşatan öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Mehtap YILDIZ