Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği konferans salonundaki etkinliğe, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve ESOGÜ öğrencileri katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Doğanses, ''Dernek olarak gençlerimizi ve gençlerin eğitimini önemsiyor ve bu perspektifte Eskişehir'de eğitim faaliyetleri düzenliyoruz. Eğitim faaliyetlerimiz, ilerleyen zamanlarda artarak devam edecektir'' ifadelerinde bulundu.
Sivil toplum eğitimcisi İrfan Akın ise konuşmasında, 'İletişim hayatımızın her anında ve her alanında. Gözümüzü dünyaya açtığımız andan itibaren iletişim süreci başlıyor. Sürekli olarak kendimizi anlatma ve karşımızdakini anlama ihtiyacı hissediyoruz. İletişim kurarken gerçekten karşımızdakini anlıyor muyuz ya da kendimizi doğru anlatabiliyor muyuz? İletişim denilen kavram tam olarak ne? Amacımız, yaşantımıza 'güvenli iletişim' kavramını sokmak ve güvenli iletişimin kolaylıklarından faydalanmaktır. Arkadaş, aile, iş ilişkilerinde daha anlaşılır olmaktır' dedi.
Seminerin sonunda Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Doğanses ve ESOGÜ Tarih ve Gençlik Kulübü Başkanı Orhan Köksal, 'Etkili İletişim Semineri'ni veren eğitmen İrfan Akın'a teşekkür belgesi ve hediyelerini takdim etti. Katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören etkinliğin sonunda salondakilere pilav ve ayran ikram edildi

ESOGÜ ile Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği’nden ’Etkili İletişim Semineri’