Furkan Doğan Kültür Merkezi'nde mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Mustafa Palancıoğlu, '4 sene oldu belediye başkanı olalı. Koştur koştur hizmetlerimiz devam ediyor. Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Ülkemiz çok güçlü ve gelecek vaat eden bir ülke. Bundan dolayı da Türkiye Cumhuriyeti'ni parçalamak için uğraşıyorlar. Türkiye İslam coğrafyasındaki zulme uğrayan mazlumlara da kol kanat geriyor. Aynı şekilde Afrin'de mücadelemiz sürüyor. Rabbim silahlı kuvvetlerimizin gücüne güç katsın. Yollarını açık etsin. Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyoruz. Rabbim inşallah ülkemizi daha güzel geleceklere taşısın' dedi.

Gençlere yönelik çalışmaların artırılması gerektiğini belirten Başkan Palancıoğlu, 'Gençliğimize biraz daha fazla yatırım yapmamız gerekiyor. Biz belediye olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerde ses getiren programlar yapıyoruz. Gençlerimizin geleceğine yatırım yapmak ve eğitimlerine önem vermek çok önemli. Aile yapısını koruyamazsak yaptığımız hizmetlerin hiç bir anlamı yok' diye konuştu.

'Talas, Kayseri'de bir cazibe merkezi. Nüfus artışı hızla yükseliyor. Bizlerde koştur koştur ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz.' diyerek konuşmalarını sürdüren Başkan Palancıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

'Okul, sağlık ocağı, cami ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Çok şükür hayırseverlerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve kendi bütçemizle elimizden geldiğince hizmetlerimizi yapıyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle daha güzel hizmetler yapacağız. Her şeye yetişemiyoruz ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki gücümüzün çok üzerinde hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Özellikle nüfusun yoğun olduğu Mevlana Mahallemizde okul, cami, sağlık ocağı ihtiyacı çok fazlaydı. Çok şükür büyük bir mesafe kat ettik. İnşallah Talas çok daha güzel olacaktır. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.'

Başkan Palancıoğlu ve mahalle halkı, Reşadiye Mahallesinde yaşayan bir genç için dualar ederek askere uğurladılar.

Başkan Palancıoğlu Reşadiye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi