Dünyada güvenilirlikte ve bilinirlikte bir numaralı gayrimenkul merkezi olan RE/MAX'in Samsun'daki ikinci şubesi RE/MAX Work Gayrimenkul Danışmanlık faaliyete başladı. Uzman brokerlar Mert Akyıldız ve Muharrem Kalelioğlu'nun ortaklığında hizmet vermeye başlayan RE/MAX Work, RE/MAX profesyonelliğini Work ayrıcalığıyla Samsunlularla buluşturuyor.

RE/MAX WORK Atakum'da

RE/MAX profesyonelliğini Work farkıyla Samsunluların hizmetine sunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren RE/MAX Work Brokerı Mert Akyıldız, 'Toplamda 260 ofis, 3 bin 700 kişilik gayrimenkul danışmanıyla geniş bir network alana sahip olan RE/MAX, Türkiye'de 20 yıldan bu yana faaliyet göstermektedir. TÜİK verilerine göre Atakum, gayrimenkul primlenme oranı olarak İstanbul'un 25 ilçesinin primlenme oranını geçmektedir. RE/MAX Türkiye, Samsun'a ikinci ofisini vererek şehrimizin gayrimenkul pazarının büyüklüğüne önem verdiğini açıkça göstermiştir' dedi.

RE/MAX PROFESYONELLİĞİ

RE/MAX'in gücünü profesyonel gayrimenkul danışmanlarından alan bir gayrimenkul markası olduğunu belirten Akyıldız, 'RE/MAX, bünyesindeki gayrimenkul danışmanlarına; gayrimenkul mevzuatı, gayrimenkul değerleme, gayrimenkul proje pazarlama eğitimi gibi uluslararası geçerliliğe sahip, sertifikalı 21 farklı gayrimenkul eğitimleri vermektedir. Örneğin; RE/MAX Collection lüks konut danışmanlık hizmetleri, RE/MAX Avrupa'nın bu konuda lisans verdiği Avrupa'daki 5 eğitimciden biri olan Barış Kılıçarslan tarafından Türkiye için özelleştirilmiştir. ACP- Akredite Ticari Profesyonel Ticari Gayrimenkul Eğitimi, Amerika'da 5 modülü tamamlayıp lisans alabilen tek Türk eğitimci Gayrimenkulün Şifreleri kitabının yazarı Ulvi Kocaelik tarafından verilmektedir' şeklinde konuştu.

RE/MAX WORK GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI

Kendi işinin azmini, profesyonel iş disipliniyle yaşamak isteyen herkesin RE/MAX Work gayrimenkul danışmanı olabileceğini söyleyen RE/MAX Work Brokerı Muharrem Kalelioğlu ise, 'RE/MAX Work olarak, 14 farklı pazarlama faaliyetimizden beslenerek pazarlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Danışmanlarımızın uzmanlık bölgelerinde doğru alıcılara ulaşabilmesi için portföy pazarlama stratejisi oluşturmaktayız. Danışmanlarımız, görev alanlarındaki bölgenin tüm verilerini tamamlayıp sadece o bölgede çalışmalarını yürütüyor. Hangi meslek grubundan olursa olsun, kendi işinin azmini profesyonel iş disipliniyle yaşamak isteyen herkes RE/MAX Work danışmanı olabilir' ifadelerini kullandı.

Kalelioğlu, Samsunlu yatırımcıların daha detaylı bilgi almak için www.nefacikarttirma.com sitesinden projeleri inceleyebileceğini, fiyatlandırma ve kira getirileri ile alakalı bilgi almak için ise RE/MAX Work/Nef Satış Ofisi ile irtibata geçilebileceğini söyledi.

Mehtap YILDIZ