Haftalık istişare toplantısında ekibiyle buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, önceliklerini şehrin ihtiyaçlarına göre belirlediklerini ifade etti. Başkan Genç, ilçe genelinde yapılması planlanan projeler ve halkın taleplerinin yerine getirilmesi konularında birim müdürlerine talimat verdi.

14 YILDIR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Haftalık toplantıları 14 yıldır aksatmadan sürdürdüklerine dikkat çeken Başkan Genç, "Belediyecilik halka hizmet yeridir ve halka en yakın kurumdur. Halkımıza hizmet verirken bunun belli bir tertip ve düzen içerisinde gerçekleşmesi şart. Bu yönde 14 yıldır asla taviz vermediğimiz konulardan birisi, her hafta düzenli olarak yaptığımız istişare toplantısıdır. Bu toplantılarda geride bıraktığımız haftada neler yaptığımızı, önümüzdeki hafta neler yapacağımızı masaya yatırıyoruz. Haftalık toplantılarımız işlerin düzenli gitmesi açısından oldukça faydalı oluyor" dedi.

BAŞARININ SIRRI

Canik Belediyesi'nin kurumsal kimliğe sahip olduğuna işaret eden Genç, "Belediyecilik ciddi bir iştir ve halkımıza karşı sorumluluklarımızı her zaman biliyoruz. Eğer 14 yılda Canik'e her alanda yatırımlar kazandırdıysak, bunu disiplinli ve düzenli çalışmamıza borçluyuz. Canik'teki başarının sırrı budur. İlçemizle ilgili en küçük detayı bile bu toplantılarımızda ele alıyoruz. Projelerimizi, şehrimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak, bu vizyonlara uygun bir şekilde öncelik sırasına göre gerçekleştiriyoruz. Hizmet ederken halkımızın taleplerini ve şehrin ihtiyacını öncelik alıyoruz" diye konuştu.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Canik'te her alanda yaptıkları yatırımlarla Samsun'un ve Türkiye'nin büyüme hedefine de katkıda bulunduklarını dile getiren Başkan Genç, "Bizim işimiz, halkı memnun etme sanatıdır. Halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve Sayın Başbakanımızın rehberliğinde AK Parti belediyeciliğine uygun olarak sosyal belediyeciliğin yanı sıra ilçemizi diğer şehirlerle yarıştıracak eğitim, sağlık, ekonomik, ticari, kültürel, sportif alanlarda da yaptığımız yatırımlarla halkımızın yaşam konforunu artırıyoruz" dedi.