Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Zeytin Dalı Operasyonu'nda görev yapan Mehmetçiklere destek vermek için AK Parti İlçe Gençlik ve Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermese katıldı. Birbirinden farklı lezzetlerin vatan uğruna mücadele eden Mehmetçikler için satışa sunulduğu kermesten alışveriş yapan Başkan Kul, emeği geçenleri tebrik etti.

DESTEK ÇAĞRISI

Kermesin açılışını yapan Başkan Kul, "Her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış bu cennet vatanın yiğit erleri, her daim olduğu gibi son günlerde de, biz bu topraklarda rahat uyuyalım diye kendi rahatlarından vazgeçiyor. Ülkemiz çok zorlu süreçlerden geçiyor. Ülkemizin bu terör belasından en kısa zamanda kurtulmasını umut ediyoruz. Bu kermesin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkesi kutluyor ve tüm hemşerilerimizden kermese destek vermelerini bekliyoruz" dedi.

YALNIZ DEĞİLLER

Türk askerinin hiçbir zaman yalnız kalmayacağını ifade eden AK Parti Terme Gençlik Kolları Başkanı Cem Devranlı ise, "Gönlümüz her zaman kahraman askerlerimizle birlikte. Tüm askerlerimize Allah güç ve kuvvet versin. Bu organizasyonumuza katılan ve destek veren Belediye Başkanımıza ve Termelilere şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.